Renovatiewerken aan riolering in Diestersteenweg

Maandag 8 juni 2015 — In de Diestersteenweg tussen woning nr. 98 en 171 is er schade aan de riolering van Aquafin die dringend hersteld moet worden. Voorlopig is er verkeerssignalisatie aangebracht aan de liggingszone van de riolering om bijkomende schade te vermijden.

De herstelling van de riolering zal gebeuren door een buis in buis renovatietechniek. Hierbij zal er in de bestaande rioleringsbuis een nieuwe buis worden ingebracht. Op deze nieuwe riolering zal ook het afvalwater van de huizen aangesloten worden.

De voorbereidende werken en werfinrichting zijn voorzien op vrijdag 12 juni 2015. De werken starten op maandag 15 juni 2015 en zijn vermoedelijk nog voor het bouwverlof in juli beëindigd.

Om deze werken te kunnen uitvoeren is het noodzakelijk om het rijvak richting Maaseik volledig af te sluiten voor het doorgaand verkeer. Er zal een signalisatie met verkeerslichten worden ingesteld aan het begin en einde van de werfzone om beurtelings doorgaand verkeer toe te laten. Fietsers kunnen het fietspad langs de oneven woningzijde van de Diestersteenweg gebruiken.

Heeft u nog vragen over de uitvoering van dit project, dan kan u alle werkdagen tussen 8u en 19u terecht bij het contactcenter van Aquafin op het nummer 03 450 45 45 of via mail contact@aquafin.be. Bij noodgevallen kan je buiten de werkuren en in het weekend gebruik maken van het gratis noodnummer: 0800 16 603

Marleen Verbeeck

Studieverantwoordelijke

Ronny Collet

Projectmanager